Guminis 3D bagažinės kilimėlis FORD Mondeo V (Sedan Hybrid) 2014→ Padidinti

Guminis 3D bagažinės kilimėlis FORD Mondeo V (Sedan Hybrid) 2014→

3SG914006

Nauja prekė

33,34 € su PVM

Apie prekę

Stingray™ aukštos kokybės guminis bagažinės kilimėlis, pagamintas tiksliai pagal Jūsų automobilio bagažinės kontūrus, skirtas naudoti įvairiomis oro sąlygomis: vasarą, žiemą, rudenį, pavasarį, kilimėlis išlieka lankstus net esant žemiausioms temperatūroms, lengvai ir greitai valomas.

Stingray™ bagažinių kilimėliai yra kuriami naudojant 3D dizaino technologiją, atsižvelgiant į kiekvieno automobilio galimybes. Dėl šios priežasties kilimėliai puikiai atitinka kiekvieną automobilio bagažinės įlinkį, formą ir matmenis.
Dėl patobulintos Stingray™ kilimėlių medžiagos ir specialios struktūros, juos lengva išimti iš automobilio, o valymui užtenka tik kilimėlį nuplauti vandeniu.
Gamybai naudojama aukštos kokybės TPE (thermoplastic elastomer) guma, kuri nepraranda savo savybių ir elastingumo esant temperatūrai nuo -50 iki +50C.
TPE guma yra atspari purvui, tepalui benzinui, dyzelinui, rūgštims ir kitoms cheminėms medžiagoms, todėl nebaisus šių medžiagų išsiliejimas vežant.
Kraštuose esantys borteliai (~27mm) apsaugo nuo skysčių išsiliejimo per kraštus.
Turėdami tokį kilimėlį bagažinėje visuomet nesijaudindami, kad galite ištepti automobilio apmušalus, pargabensite į namus sodo gėrybes ar medžioklės laimikį.
Kilimėlio forma konkrečiam automobiliui gali skirtis nuo parodyto paveikslėlyje.

Spalva - juoda.


SVARBU: Pateikiamos prekių nuotraukos yra pavyzdinės ir skirtos tik prekės iliustraciniams tikslams. Originalios prekės spalvinė gama, užrašai, įvairūs specifiniai parametrai, išmatavimai, įvairios funkcijos ir/arba bet kokios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis tomis prekių savybėmis, kurios yra prekių aprašymuose. Jei turite klausimų, prašome kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo skyrių telefonu +370 689 99666 arba el.paštu info@oltrade.lt

Charakteristikos

Automobilio markėFord
Automobilio modelisFord Mondeo
Pagaminimo metai2024, 2023, 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014
Kilimėlių paskirtisBagažinės kilimėliai
Kilimėlių medžiagaGuminiai kilimėliai
Kilimėlių kraštų formaPakeltais kraštais

panašios prekės toje pačioje kategorijoje: