Guminis 3D bagažinės kilimėlis MAZDA CX-5 KE 2012-2017 Padidinti

Guminis 3D bagažinės kilimėlis MAZDA CX-5 KE 2012-2017

3SG924001

Nauja prekė

33,34 € su PVM

Apie prekę

Stingray™ aukštos kokybės guminis bagažinės kilimėlis, pagamintas tiksliai pagal Jūsų automobilio bagažinės kontūrus, skirtas naudoti įvairiomis oro sąlygomis: vasarą, žiemą, rudenį, pavasarį, kilimėlis išlieka lankstus net esant žemiausioms temperatūroms, lengvai ir greitai valomas.

Stingray™ bagažinių kilimėliai yra kuriami naudojant 3D dizaino technologiją, atsižvelgiant į kiekvieno automobilio galimybes. Dėl šios priežasties kilimėliai puikiai atitinka kiekvieną automobilio bagažinės įlinkį, formą ir matmenis.
Dėl patobulintos Stingray™ kilimėlių medžiagos ir specialios struktūros, juos lengva išimti iš automobilio, o valymui užtenka tik kilimėlį nuplauti vandeniu.
Gamybai naudojama aukštos kokybės TPE (thermoplastic elastomer) guma, kuri nepraranda savo savybių ir elastingumo esant temperatūrai nuo -50 iki +50C.
TPE guma yra atspari purvui, tepalui benzinui, dyzelinui, rūgštims ir kitoms cheminėms medžiagoms, todėl nebaisus šių medžiagų išsiliejimas vežant.
Kraštuose esantys borteliai (~27mm) apsaugo nuo skysčių išsiliejimo per kraštus.
Turėdami tokį kilimėlį bagažinėje visuomet nesijaudindami, kad galite ištepti automobilio apmušalus, pargabensite į namus sodo gėrybes ar medžioklės laimikį.
Kilimėlio forma konkrečiam automobiliui gali skirtis nuo parodyto paveikslėlyje.

Spalva - juoda.


SVARBU: Pateikiamos prekių nuotraukos yra pavyzdinės ir skirtos tik prekės iliustraciniams tikslams. Originalios prekės spalvinė gama, užrašai, įvairūs specifiniai parametrai, išmatavimai, įvairios funkcijos ir/arba bet kokios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis tomis prekių savybėmis, kurios yra prekių aprašymuose. Jei turite klausimų, prašome kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo skyrių telefonu +370 689 99666 arba el.paštu info@oltrade.lt

Charakteristikos

Automobilio markėMazda
Automobilio modelisMazda CX-5
Pagaminimo metai2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012
Kilimėlių paskirtisBagažinės kilimėliai
Kilimėlių medžiagaGuminiai kilimėliai
Kilimėlių kraštų formaPakeltais kraštais

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

panašios prekės toje pačioje kategorijoje: